BETAALMOGELIJKHEDEN


Betaalmethodes

Betalen van uw bestelling kan contant bij levering of afhalen van uw bestelling (rembours), maar u kunt ook vooraf veilig betalen via iDeal of in maandelijks in termijnen betalen.

U krijgt van ons altijd een factuur dat tevens uw garantiebewijs is.


iDeal

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, Postbank, ABN AMRO, Fortis of SNS Bank, kunt u betalen via iDEAL, de gemakkelijkste en meest veilige betaalmethode voor online betalingen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze service is kosteloos.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is ontwikkeld door de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank. Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO en Postbank kunnen het gebruiken.

Wanneer u kiest voor betaling via onze website zoals iDeal of Paypal staat voorop de 100% bescherming van uw gegevens. Door dit te bewerkstelligen maken wij gebruik van bewezen beveiligingssoftware gebaseerd op SSL (Secure Socket Layer) op 128 bit, en is optimaal wanneer u gebruik maakt van Microsoft Internet Explorer of Firefox. Alle gegevens gedurende het aankoopproces zijn beschermd om uw veiligheid te optimaliseren.


Termijnbetalingen

Deze onderstaande informatie is bestemd voor een ieder die de kosten van diensten en goederen in termijnen wil betalen.

U kunt voor maximaal 6 maanden deze termijnbetaling afsluiten. Er zal een extra bedrag van €20,- per maand in rekening worden gebracht om uw termijnbetaling te beheren. Wanneer u een termijnbetaling met OVIT heeft afgesproken, dient u zich aan deze termijnbetaling te houden.

Bij het niet voldoen aan de afgesproken termijnbetaling, ontvangt u een herinnering. Mocht uw betaling niet binnen het gestelde termijn van deze herinnering zijn ontvangen, dan zal uw betaling worden doorverwezen naar het incassobureau. Uw kosten worden verhoogd en zullen op u worden verhaald.

Voor een aanvraag is het noodzakelijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt en een bankpas. Hier moeten wij een kopie van maken om de aanvraag compleet te maken.